Ga direct naar hoofd-inhoud »

Doorzoek site
Uw winkelwagen is leeg
kkNederlands kkEnglish
Koop met Thuiswinkelwaarborg uitgebreide betaalopties uitgebreide betaalopties mister cash geen verzendkosten!

Daarom koopt u bij Kabels-kopen:


Geen verzendkosten

Wij brengen u geen verpakkings- of verzendkosten in rekening. Dit geldt binnen heel Europa. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

All prices include tax and Europe-wide free shipping. We offer Priority Mail shipments for only 2 euro extra costs.

 

  Geen verzendkosten

Niet-goed-geld-terug

Bij de Kabels-kopen koopt u producten van hoge kwaliteit.
Wij zijn trots op ons grote aantal tevreden klanten en willen dit uiteraard zo houden.Daarom bieden wij uitsluitend accu's aan met A-kwaliteit accucellen die garant staan voor een hoge capaciteit en lange levensduur. De accu's zijn 100% compatible met de accu's van de originele merken.
U heeft 30 dagen tijd om uw bestelde producten uit te proberen. Indien u -om welke reden dan ook- spijt heeft van uw bestelling, stuurt u de goederen retour en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug; zie ook: Retour-procedure.
Na de 30 dagen periode heeft u tot 1 jaar na de aankoop garantie op fabricagefouten.

 

   

Snelle levering

Wij leveren gratis en snel: wij versturen onmiddellijk na ontvangst van uw betaling. Indien uw betaling voor 14:00 uur bij ons binnen is versturen wij nog dezelfde (werk)dag. Transport duurt vervolgens binnen Nederland gewoonlijk slechts een dag.
Levering buiten Nederland duurt gewoonlijk 4-6 dagen. Wij bieden echter ook Priority Mail aan waardoor transport naar het buitenland slechts 2-3 dagen duurt. Deze service kost 2 euro.

Wij leveren gratis binnen heel Europa. We provide free delivery within Europe. Unfortunately, we do not ship outside Europe.

Choose Priority Mail for extra fast delivery; within Europe usually 2-3 days delivery time. This service costs 2 euro.

 

   

Aantrekkelijke kortingen

- Bestel een camera-lader bij uw camera-accu en ontvang 5 euro (extra) Lader-bundelKorting*. Let op: de korting wordt pas aan het eind van het bestelproces berekend.

 

  Koop lader plus accu: €5 korting

 - Voor alle artikelen geldt: bij bestelling van 2 of meer dezelfde stuks: 10% korting. Let op: de korting wordt pas aan het eind van het bestelproces berekend.


Deze kortingen mogen alle in dezelfde bestelling worden toegepast.
U maakt bv. maximaal gebruik van de kortingen als u 2 dezelfde accu's (-10%) en een lader bestelt (-5 euro).

Een rekenvoorbeeld : Accu A kost 30 euro; Lader B kost 27,50 Euro.
Bij bestelling van 2 accu's en de lader betaalt u : (60 - 6) + (27,50 - 5) = 76,50 euro i.p.v. 87,50 euro: u heeft maar liefst 11 Euro voordeel!

  10 procent korting 

Lage prijzen

Door rechtstreeks bij de fabriek in te kopen houden wij de prijzen laag zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

 

 

   

Thuiswinkel waarborg

Kabels-kopen.nl is lid van het door de consumentenbond erkende Thuiswinkel Waarborg. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare levering en een correcte afhandeling van eventuele klachten. Indien u niet tevreden bent met de door ons geleverde producten, neemt u aub met ons contact op; click hier voor contact. Komen wij er samen niet uit, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel  (www.thuiswinkel.org). De uitspraak van de commissie is bindend. Click op het nevenstaande logo om ons lidmaatschap te controleren (een nieuw venster opent).


  Thuiswinkelwaarborg
 

Vragen?
Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor al uw vragen.

 

   

 

Naar klantenservice

   

 

   

  * de korting geldt alleen voor camera-laders van het getoonde type in combinatie met een camera-accu. De korting geldt niet voor AA/AAA laders of accu's.